Pályázatok, határidők

Egyházkerületi üdülési pályázat
A pályázatra lelkészek jelentkezhetnek családjaikkal a kitöltött űrlap kézzel aláírt, beszkennelt, email-es elküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.  
Beküldési határidő: 2018. október 10.
leölthető adatlap

Hitoktatást segítő egyházmegyei pályázat
A gyülekezetek nemlelkészi hitoktatói szolgálatának a megtámogatására létrehozott pályázaton elsősorban a utazási támogatások igényelhetők. Jelentkezés a gyülekezet és a hitoktató(k) aktuális szolgálatát bemutató hivatalos levélben, aláírt, lepecsételt, beszkennelt, email-es formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 
Beküldési határidő: 2018. november 20.

Templomépítések és renoválások támogatására tartandó offertórium pályázat
Gusztáv Adolf Segélyegylet egyházmegyei pályázat
Szórvány-gyülekezetek megsegítésére szolgáló offertórium pályázat
Az egyházmegyei presbitérium a Beruházási pályázatokra beérkező kisebb vagy szórvány helyzetben lévő gyülekezetek támogatására fordítja a gyűjtésekből beérkező összegeket. E pályázatok valamelyikére való külön jelentkezés a cél(ok)at vázoló hivatalos levélben, aláírt, lepecsételt, beszkennelt, email-es formában történik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Beküldési határidő: 2019. március 20.

Egyházzenét támogató offertórium pályázat
A pályázatra való jelentkezés a gyülekezet zenei szolgálatát bemutató hivatalos levélben történik, aláírt, lepecsételt, beszkennelt, email-es formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.  Az egyházmegyei presbitérium a zenei felelős szakmai véleményét figyelembe véve dönt a beérkező pályázatoki anyagokról.
Beküldési határidő: 2019. március 20.

Beruházási alap pályázata
Az egyházmegyei presbitérium a beérkező pályázati anyagok alapján a gyülekezetek épületeinek felújítására, karbantartására osztja szét a központi keretből beérkező összeget. 
Beküldési határidő: 2019. március 20. 
leölthető adatlap

 

 

 

 

 

Napi ige

Aki hálaadással áldozik, az dicsõít engem, és aki ilyen úton jár, annak mutatom meg Isten szabadítását. (Zsolt 50,23)

Mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra. (1Thessz 5,18)