Pályázatok, határidők

Egyházkerületi üdülési pályázat
A pályázatra lelkészek jelentkezhetnek családjaikkal a kitöltött űrlap kézzel aláírt, beszkennelt, email-es elküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.  
Beküldési határidő: 2018. október 10.
leölthető adatlap

Hitoktatást segítő egyházmegyei pályázat
A gyülekezetek nemlelkészi hitoktatói szolgálatának a megtámogatására létrehozott pályázaton elsősorban a utazási támogatások igényelhetők. Jelentkezés a gyülekezet és a hitoktató(k) aktuális szolgálatát bemutató hivatalos levélben, aláírt, lepecsételt, beszkennelt, email-es formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 
Beküldési határidő: 2018. november 20.

Templomépítések és renoválások támogatására tartandó offertórium pályázat
Gusztáv Adolf Segélyegylet egyházmegyei pályázat
Szórvány-gyülekezetek megsegítésére szolgáló offertórium pályázat
Az egyházmegyei presbitérium a Beruházási pályázatokra beérkező kisebb vagy szórvány helyzetben lévő gyülekezetek támogatására fordítja a gyűjtésekből beérkező összegeket. E pályázatok valamelyikére való külön jelentkezés a cél(ok)at vázoló hivatalos levélben, aláírt, lepecsételt, beszkennelt, email-es formában történik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Beküldési határidő: 2019. március 20.

Egyházzenét támogató offertórium pályázat
A pályázatra való jelentkezés a gyülekezet zenei szolgálatát bemutató hivatalos levélben történik, aláírt, lepecsételt, beszkennelt, email-es formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.  Az egyházmegyei presbitérium a zenei felelős szakmai véleményét figyelembe véve dönt a beérkező pályázatoki anyagokról.
Beküldési határidő: 2019. március 20.

Beruházási alap pályázata
Az egyházmegyei presbitérium a beérkező pályázati anyagok alapján a gyülekezetek épületeinek felújítására, karbantartására osztja szét a központi keretből beérkező összeget. 
Beküldési határidő: 2019. március 20. 
leölthető adatlap

 

 

 

 

 

Napi ige

A mélységbõl kiáltok hozzád, Uram! Uram, halld meg szavamat. (Zsolt 130,1?2)

Jézus így szólt a tanítványokhoz: Bízzatok, én vagyok, ne féljetek! (Mt 14,27)