Fábián Richárd bemutatkozása

A Budai Evangélikus Egyházmegye új adminisztrátorának a bemutatkozása.

 

A Budahegyvidéki Evangélikus Egyházközségnél 2020 szeptemberétől látom el az egyházfi feladatokat, valamint a Budai Evangélikus Egyházmegye adminisztrátoraként is végzem a munkám. Az alábbi bemutatkozásom a gyülekezeti hírlevélben (Égigérő) is elérhető Önök számára.

Szeretném, ha közelebbről is megismernének. Ózdon születtem. A szülővárosomban zenei általános iskolába jártam, ami megalapozta a zenei pályafutásomat. 10 évet tanultam zeneiskolában zongorán és szintetizátoron, majd a Kőbányai Zenei Stúdió zongora szakán 2016-ban végeztem. 2020 nyaráig több alkalommal zongoráztam különböző hajóutakon. Közben a világot bejártam, sok szép élménnyel gazdagodtam. Az elmúlt évek nyarán Monacoban, Európa egyik leghíresebb kávézójának teraszán, a Cofe De Paris-ban zongoráztam. Ha nem külföldön tartózkodom, hazánkban szórakoztatom a kedves magyar közönséget szállodákban és egyéb színvonalas rendezvényeken.

Hogyan is kerültem ide? A szülővárosomban élő Tóth Melinda Anna evangélikus lelkész felkérésére több városi és környékbeli rendezvényen zongoráztam vagy éppen a zenész fiával Tóth Dániellel örömzenélést folytattunk. Tóth Melinda Anna ajánlásával idén nyáron pályáztam az egyházfi állásra, melyet nagy örömömre meg is nyertem. Így hát elkezdődött ősztől az egyházfi életem, és áhítattal tölt el, hogy gyülekezeti körben tölthetem a mindennapjaimat. Kedves kollégákat, gyülekezeti tagokat ismerhettem meg, noha még kötelező maszkviseletben még sokuknak az arcát sem láthattam.  Az itt lévő ritmust felvettem és igyekszem a lehető legjobb munkamorált nyújtani. A zenei részeket a zenés istentiszteletek során lehető legjobb tudásom szerint szerkesztem, hogy Önök kellemes minőségben tudják hallgatni azt az online világban. Délelőttömet a lelkészi irodában el tudnak érni, ahol az adminisztratív és ügyintézői feladatokat végzem. Keressenek bizalommal, ha a gyülekezetünk életével kapcsolatos információkra van szükségük vagy bármi másban segítségükre lehetek!

Bízom benne, hogy járvány rövidesen véget ér és végre lekerülhet a maszk az arcunkról, személyesen is üdvözölhetjük egymást a gyülekezeti központunkban, templomunkban.

Jó egészséget kívánok minden kedves gyülekezeti tagnak!

Fábián Richárd

Free Joomla templates by Ltheme