Diakóniai találkozó Hegyvidéken

Madocsai Dániel, diakóniai felelős beszámolója

Nagy örömmel adok hírt, hogy hosszú idő után újra diakóniai találkozó volt az egyházmegye gyülekezeteiből összegyűlt lelkes gyülekezeti tagok rész vételével!

A szeptember 14-én, szombaton délelőtt tartott összejövetelen 18 fő vett részt. (Szomorúságom, hogy a május óta indult szervezés dacára, sajnos a 14 gyülekezetből nyolc nem képviseltette magát.)

Herzog Csaba igehirdetése és éneklés után bemutatkozó kör volt. Később, meghívott vendégünk Görög Zoltánné, Hajni tartott rövid beszámolót a Fébé Ev. Diakonissza Egyesület múltjáról, és az ott végzett főnökasszonyi munkájáról. A szünetben büfé-asztal várta a vendégeket, jó hangulatú beszélgetések indultak, amik aztán Bajnóczy Ilike Budavári diakóniai munkatárs beszámolója után már nagy körben folytatódtak. Az alkalmat az én beszámolóm zárta. A Fébé Egyesület, mint Fébé Segítő Szolgálat jövőbeni tervezett munkájáról beszélgettünk.

A találkozó végén Fébés ajándékkönyveket osztottam, és esperes úrral már a következő alkalmon kezdtünk gondolkodni. Jövőre kicsit később, az iskolakezdés után, de Advent előtt, valamikor novemberben TALÁLKOZUNK!

Addig is szívesen veszem, ha megkeresnek, és én is jelentkezni fogok!

Kérem, látogassanak el a www.febeegyesulet.hu oldalra, és kövessék a Facebookon is!

Erős vár a mi Istenünk!

Madocsai Dániel

Free Joomla templates by Ltheme